Ciroc

Ciroc

CÎROC е наистина модерна водка, изпълнена с вкус и стил, която внася празник във всеки коктейл с водка. Приятно гладка, игриво изтънчена и нахално вървяща срещу зърното, водка CÎROC е ангажимент към превъзходен вкус, качество и обичащ забавленията начин на живот. Роден от поколения винопроизводители и дестилатори, датиращи от 16-ти век, Жан-Себастиен Робике, главният дестилатор на CÎROC, притежава изкуството на дестилацията във вените си. Жан-Себастиен е базиран във Вилвер, Франция в прочутия винарски регион Коняк. Той получава своята диплома по енология през 1988 г. и магистърска степен по право, икономика и управление на винарската индустрия през 1990 г. Той съчетава опита си в дестилацията и уменията си на енолог, за да създаде водка CÎROC през 2003 г. Жан-Себастиен е признат от Великия съвет на вината от Бордо като „Командир дьо Бордо“ в знак на признание за решимостта му за висококачествени, превъзходни и честни продукти.


Сега нека ви отведем до мястото, където празнуваме днес. За разлика от повечето водки, които се правят от зърно, водката CÎROC се дестилира от фино френско грозде; процес, вдъхновен от повече от век винопроизводствен опит и майсторство. Финото френско грозде и петата дестилация в историческата дестилерия Maison Villevert в Южна Франция придават на водка CÎROC отличителен вкус с изключително свеж, цитрусов вкус. Финото френско грозде се селектира специално за реколта и се прави на вино. Виното се дестилира четири пъти в колонни дестилатори. При петата дестилация водката CÎROC е наистина създадена в традиционен, специално изработен меден казан в Maison Villevert Salles d’Angles в южната част на Франция.

Виж още
Затвори