Babatzim

Babatzim

 Историята на Babatzim започва през 1875 г. в Силиври в Истанбул, градът, който през 1922 г. нашият Анестис Бабацимопулос е бил принуден да напусне поради задължителната размяна на хора и да се премести в Хрисуполи, Кавала.

 Узо Babatzim е 142-годишна рецепта на дядо Анестис. Следвайки традицията, фирмата продължава да дестилира и развива Babatzim.

 Дестилерия Babatzimима 142 години традиция в дестилацията на Узо и Ципуро. Пътува от Истанбул до Крисуполи, отнасяйки със себе си всички тайни на най-доброто и ароматно узо и ципуро и продължава традицията, произвеждайки узо, ципуро, коняк и ликьор със същата любов и същата, уникална рецепта на своя основател.

 През 1922 г., напускайки изгубените родини, дядо Анестис взема семейството си и идва в Хрисуполис, където продължава със същата страст производството на узо. И наистина, през 1938 г. узото Babatzim е наградено за качеството си на Международния панаир в Солун със златен медал. След смъртта на Анестис Бабацим, бизнесът беше предаден на неговите деца, след внуците му и накрая днес на четвъртото поколение на семейството.

 Семейство Babatzimпродължава с голямо внимание да произвежда изключителното константинополско узо в традиционни ръчно изработени казани, дестилирани по същия традиционен начин, точно както преди.. и това прави рецептата на узото Babatzim да пътува непроменена във времето, запазвайки уникалния си аромат, прекрасния си аромат вкус и ненадминатото му качество.

Виж още

Показани са от 1 до 4 от 4 резултата (1 страници)
Затвори